welpen vossenjacht1

De welpen zijn kinderen tussen de 7 en 11, die op vrijdagavonden tussen 18:30 en 20:00 gezellig samenkomen. Ze doen echt van alles en nog wat: vuurtjes bouwen, toneelspelen, koken, knutselen, we leren over EHBO, speurtochten, pionieren, we doen kennis op over natuur en nog veel meer. En natuurlijk gaan de welpen ook op kamp.

De Welpen maken gebruik van een cool thema: Jungleboek. De welpen spelen in het thema van Jungleboek en beleven allerlei spannende avonturen in de jungle. De welpen identificeren zich met Mowgli of Shanti en spelen in de jungle met hun vrienden Baloe, Bagheera, Rikki Tikki Tavi, Marala en vele anderen. In de jungle is er altijd wat te doen en elk dier heeft zijn of haar eigen wijsheden en favoriete bezigheden, zo valt er altijd wat te leren bij de Welpen.

In de zomer gaan we een weekje weg: het zomerkamp! Dit is een week vol avontuur, spel en feest. Als je daar meer over wil weten, dan moet je echt even kijken hoe dat er op het super leuke, feestelijke Welpenzomerkamp 2022 aan toe ging. Het eerste echte Welpenzomerkamp in het thema van feestdagen was natuurlijk een groot feestje. Geniet hier van een korte samenvatting van het Welpenkamp 2022.

 

Wil je komen kijken? Mail dan eerst naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. de welpen zijn namelijk altijd gezellig druk en dan weet je zeker dat er een plekje voor je is.