10 Juni organiseert de Lions Badhoevedorp hun benefiet lustrum party.
Scouting Terraqua is een van de begunstigde voor dit evenement, er is nog ruimte voor deelname.
Voor intresse mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Van 6 t/m 11 maart is de jaarlijkse Jantje Beton Collecte, Scouting Terraqua collecteert ook.

De opbrengst hiervan gaat voor 50% naar de groep en 50% projecten van Jante Beton voor spelende kinderen.

Leden van onze vereniging zullen fysiek langs de deuren collecteren, maar ook digitaal.
Er kan ook direct gedoneerd worden aan jantje beton namens onze vereniging via deze link

 

Met trots presenteren wij de nieuwe scoutinggroep van Badhoevedorp!

Van oorsprong kende Badhoevedorp twee scoutinggroepen: Scouting Lady Baden Powell en Scouting Leeghwater. De Lady Baden Powellgroep was een landgroep en de Leeghwatergroep was een watergroep. In de afgelopen jaren werkten de groepen al intensief samen en zij besloten om hun krachten te bundelen. 

Vanaf het nieuwe scoutingseizoen, dat begint in het weekend van 2/3 september 2022, zullen de beide groepen samen verder gaan onder de naam Scouting Terraqua. De naam komt van Terra (aarde) en Aqua (water) omdat wij als nieuwe groep zowel land- als waterscouting bieden. Bij Scouting Terraqua zullen er leuke en spannende activiteiten worden aangeboden waarmee meiden en jongens zich persoonlijk kunnen ontwikkelen.

Laat je uitdagen en ontdek Scouting! Kom langs of neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.