Elk jaar keert de Rabobank via de actie “Rabo Clubsupport”, een deel van haar winst uit aan (sport)verenigingen. De Rabo-leden bepalen via een stemming naar welke clubs een evenredig deel van het beschikbare geld gaat. Scouting Terraqua heeft zich dit jaar weer aangemeld als deelnemende vereniging en wil de Rabo-bijdrage gebruiken voor de realisatie van het nieuwe clubhuis. https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport/club-overzicht/clubdetail?id=316565

Alle particuliere Rabo-rekeninghouders kunnen Rabo-lid worden en direct meestemmen. Het is wel fijn als je in Badhoevedorp of omstreken woont.
Lid worden is gratis en er zitten verder geen verplichtingen aan. Hoe je lid kunt worden en meer informatie vind je door in te loggen op Rabo-internetbankieren.
Als je in het verleden al lid bent geworden, hoef je je natuurlijk niet nog een keer aan te melden.

Je kunt dit jaar stemmen van 5 tot en met 27 september via de app of de Rabo-site. https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport 
Ga naar het overzicht van de deelnemende verenigingen, selecteer St. Scouting Lady Baden Powell en nog 2 favorieten en … stemmen maar!


Alle Rabo-rekeninghouders mogen meedoen, dus ook familie, buren, vrienden, ….

Net als in voorgaande jaren rekenen we weer op veel stemmers!